ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Εάν αγαπάς το διάβασμα, τα βιβλία, τη λογοτεχνική σκέψη και έκφραση, όσο κι εμείς, τότε μπορείς να επισκέπτεσαι το “Unigar.gr”:

  • για να διαβάζεις αποσπάσματα από λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα  που μοιράζονται τα μέλη του
  • να ενημερώνεσαι τακτικά για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων, να ενημερώνεσαι για εκδηλώσεις που αφορούν το βιβλίο (εκθέσεις, παρουσιάσεις κ.α.)

Εμείς ωστόσο θα επιθυμούσαμε την ενεργό συμμετοχή σου σε μια πιο δημιουργική βάση!

Έλα κι εσύ στην ομάδα του “Unigar.gr” και δήλωσε ενεργό συμμετοχή. Γίνε σήμερα μέλος:

  • για να μπορείς να στέλνεις τα δικά σου αγαπημένα αποσπάσματα από κείμενα λόγου (πεζογραφία, ποίηση)
  • για να μοιράζεσαι γενικότερα τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματά σου με τα άλλα μέλη της ομάδας του “Unigar.gr”

Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω θα ήταν τιμή για την ομάδα του “Unigar.gr” εάν επιθυμούσες να δημοσιεύσεις στις σελίδες του δικά σου πρωτότυπα κείμενα λόγου (πεζού ή ποιητικού).

Πάτησε εδώ εάν θέλεις να γίνεις μέλος σήμερα και να στείλεις το κείμενό σου! 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

Ορισμένες χρήσιμες υποδείξεις για μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία στις σελίδες του “Unigar.gr”:

  • Τα κείμενα που δημοσιεύονται είτε αποτελούν αποσπάσματα από βιβλία, περιοδικά κλπ., είτε είναι πρωτότυπα κείμενα, καλό θα ήταν να μην υπερβαίνουν τις 300 λέξεις. Το Διαδίκτυο αποτελεί απλώς ένα απλό μέσο (κατά τη γνώμη μας) δημοσίευσης, κοινοποίησης και διάδοσης μηνυμάτων με βάση τις αρχές: σαφήνεια – απλότητα – συντομία! Για πιο βαθιά ανάλυση υπάρχουν οι παρέες!
  • Διευκρινίζουμε ότι το “Unigar.gr” δεν αποτελεί μία ηλεκτρονική διεύθυνση που προσπαθεί να “υποκαταστήσει” το αληθινό βιβλίο & την έντυπη λογοτεχνία, την οποία λατρεύουμε. Σκοπός μας είναι μία διευρημένη επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων με αφορμή αγαπημένα λογοτεχνικά κείμενα που έχουμε διαβάσει όλοι και επιθυμούμε να μοιραστούμε! Σκοπός μας είναι η διάδοση και όχι η εξόντωση της αληθινής τυπογραφίας. Η υποστήριξη των νέων εκδόσεων & των εγχώριων εκδοτικών οίκων. Με σεβασμό στο λόγο και τα έργα των ανθρώπων των γραμμάτων!
  • Τα κείμενα λόγου μπορούν να συνοδεύονται προαιρετικά, και από μία τουλάχιστον σχετική φωτογραφία (προτεινόμενη διάσταση για βελτιστοποίηση: 1024 x 768 pixels κατ’ ελάχιστον).